HTML

HTML

A BME Távközlési és Médiainformatikai Tanszék hallgatói és oktatói blogja az Android platformról.

Facebook

Friss topikok

  • édesebb élet: www.gsmbutik.hu/sony-xperia-xz2-tukrozodes-es-uva-uvb-mentes-uvegfolia-tempered-glass (2018.05.18. 01:30) Kutatók éjszakája - 2014
  • lajthabalazs: Nem admoboztam azóta. Hétfőn lesz egy elóadás az Ericssonos Android klubbon, ahol lesz szó a témár... (2011.12.03. 07:09) Reklám-tapasztalatok
  • A Tata: szeretnék érdeklődni, hogy nem diák is jelentkezhet-e ilyen tanfolyamra; akár programozói előképze... (2011.02.03. 16:51) Újévi gyorstalpaló 2. - Adatok
  • lajthabalazs: 80 requestnél jött egy reklám, aztán semmi. Most 120 requestem volt, és két telefonon is 3G-n is ... (2011.02.02. 20:52) Don't download!
  • EvilHedgehog: Tanulságos. Ezért nem raktam én sem főzött ROM-ot a Galaxy S-re pedig csábító volt... (2011.01.29. 10:29) Softkeyboard

Linkblog

Dübörgünk

2011.02.10. 17:19 lajthabalazs

Több mint 20 hallgató jelentkezett valamelyik edudroid-os témára. Kicsit későn kaptunk észbe, de örrömmel jelenthetem, hogy elkészült a béta változata az önlabos témákat összefogó oldalnak.

Ezzel összefolyik a két blog, amivel rontottam a levegőt a blog.hu-n, ugyanis sok verejték és Linuxos segítség eredményeként up-and-running a Drupal-ban készített oldalunk. Még közel sem tökéletes, de reméljük, hogy a félév során a hallgatói projektekkel párhuzamosan az infrastruktúra is elkészül.

Elkerülendő a kör-emaileket, ezen a felületen is kérek mindenkit aki velünk fogja végezni önlabját, szakdolgozatát, diplomamunkáját, hogy regisztráljon és járjon el az ott talált információk szerint. Ahogy az oldal, a tartalom bővül, úgy újabb és újabb feladatok hárulnak rátok is, jó lenne, ha szorosan követnétek az oldalt, mert így lehet a leghatékonyabb az együttműködésünk.

Egyelőre az oldal csak a tanszéki hallgatók számára kínál tartalmat, de remélhetőleg amint megoldódnak a gyermekbetegségek, a blog kiegészítéseként az edudroid.tmit.bme.hu oldal tartalma is elérhető lesz a nagyközönség számára.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://edudroid.blog.hu/api/trackback/id/tr252652040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása